• Email
  • Mobil 0743 148 061

Angajăm pentru clienții noștri

Joburi disponibile

Înapoi la listă

GESTIONAR

Bucuresti
Full Time

Descriere job:

-Vei prelua si aranja marfa;

-Vei optimiza stocurile si vei urmari gestiunea;

-Vei pastra documentele justificative legate de stocuri;

-Vei efectua lunar inventarul stocurilor de marfa;

-Vei introduce marfa in stoc in baza documentelor de intrare.

 

 

Cautam o persoana responsabila, careia ii face placere sa lucreze cu cifrele si care isi doreste sa se dezvolte atat de plan personal cat si profesional.

 

Profilul candidatului:

-Persoana responsabila, corecta;

-Aptitudini de calcul;

-Organizat in lucrul cu documentele;

-Bune abilitati de utilizare a pachetului Office;

-Bune abilitati de comunicare.

 

Beneficii:

Pachet de compensatii si beneficii creat pe o structura motivanta si adaptata nevoilor si profilului candidatului. Oportunitatea de dezvoltare profesionala si promovare in cadrul companiei.

 

Descrierea companiei:

Morgan Sol este o companie 100% romaneasca, infiintata la sfarsitul anului 2007, din dorinta de a oferi servicii de recrutare, salarizare si administrare de personal. La acel moment, pe o piata aflata la inceput de drum in domeniul serviciilor externalizate de HR, Morgan Sol a adus si a pastrat pana in prezent o echipa tanara si dinamica, cu oameni orientati spre indeplinirea obiectivelor clientilor.

Incredintati-ne birocratia departamentului de resurse umane si va vom demonstra ca nu dezamagim!


Despre noi...

MISIUNEA NOASTRA - Fiecare client este cel mai important. Suntem orientati pe rezultate si indeplinirea obiectivelor. De aceea va garantam servicii competente, indeplinite cu profesionalism, dedicatie si realism. Acordam importanta faptelor. De aceea, cand spunem ca suntem profesionisti, seriosi, cand spunem ca suntem cei mai buni, nu rostim doar cuvinte. Oferim dovezi.
CREZUL NOSTRU - lucram cu pasiune si interesele clientilor nostri sunt primordiale. In plus, suntem deschisi, energici, creativi si tintim spre perfectiune.
ANGAJAMENT - ne angajam sa oferim clientilor nostri solutii complete, atingand astfel scopul urmarit de client. Angajamentul fata de clienti este total si permanent. Morgan Sol ofera serviciile adaptate nevoilor clientului, iar echipa noastra se afla oriunde e nevoie de ajutor.
IMPORTANTA - pretuim timpul si banii clientilor nostri. Acestia primesc servicii prompte si de calitate la costuri accesibile.
INCREDERE - Jumatatile de masura nu sunt pentru noi. Am castigat increderea partenerilor nostri prin integritate si standarde ridicate. Respectam balanta ''munca/viata privata'' a angajatilor nostri, acordand intelegere si suport. Membrii echipei noatre stiu ca pot conta oricand pe ajutorul nostru.
VALORI
Oamenii - Oamenii nostri sunt sursa succesului si reputatiei noastre. Dedicarea, profesionalismul, sinergia actiunii in echipa reprezinta esenta valorilor noastre umane.
Onestitatea - O conduita morala verticala ne ajuta sa depasim momentele grele. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre si al relatiei cu fiecare client in parte.
Serviciile - Efortul comun, flexibilitatea, dinamismul si experienta fundamenteaza excelenta calitatii si a diversitatii serviciilor apreciate de clientii nostri.
Inovatie - Intr-un mediu provocator si in permanenta schimbare, inovarea conceptelor, crearea de noi oportunitati si evenimente sunt cruciale in atragerea si fidelizarea clientilor nostri.

APLICĂ ACUM

Titlu:


Nume, Prenume:


Orașul de reședință:


Telefon:

*

Email:

*
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Adăugați atașamente

Încarcă fișiere        Legați fișierele externe

Încărcați CV 1:


Încărcați Recomandari 1:


Tipuri de fișiere permise: doc, docx, jpeg, jpg, pdf, ppt, zip

Informații suplimentare:


Accept Politica de confidențialitate

Cerere de securitate:
Morgan Sol logo

Alexandru Vitzu nr 10, sector 5, cod postal 050671, Bucureşti, România
Vezi locația pe hartă
Email
Mobil 0743 148 061

0743 148 061Str. Doctor Carol Davila 34, Etaj 4, Sector 5, Bucureşti, România