skip to Main Content

Morgan Sol oferă :

Consultanță

Consultanță Resurse Umane

Managementul resursei umane consta in dezvoltarea si punerea in aplicare a unor practici de gestionare a resurselor umane care sa ajute organizatia sa gaseasca cele mai eficiente solutii in timpul intregului proces de angajare, de la recrutare si pana la parasirea companiei.
Detalii...
Payroll And Staff Management

Salarizare & Administrare Personal

Salarizarea si Administrarea de Personal reprezinta, alaturi de Recrutarea de Personal, un serviciu de resurse umane important oferit de firma de HR Morgan Sol Srl. Serviciile de salarizare sunt realizate…

Detalii...
Recrutare și Selecție

Recrutare Personal și Consultanța La Angajare

„Considerăm că recrutarea de personal constituie fundamentul dezvoltării oricărei afaceri, iar colaborarea cu o firmă specializată este cea mai eficientă modalitate de angajare” Pentru MORGAN Sol, proiectele de recrutare implică căutarea, selecția și recrutarea...
Detalii...
Angajare Cetățeni Non-UE

Obtinere Aviz de Munca si Permis de Sedere

MORGAN SOL vine în ajutorul angajatorilor români (persoane juridice sau persoane fizice autorizate) din Municipiul București și Județul Ilfov în vederea intocmirii documentelor necesare pentru angajare si obtinerea avizului de munca si a permisului de sedere romanesc necesar cetățenilor NON-UE …
Detalii...

AVANTAJUL Morgan Sol

Cu serviciile noastre de HR, birocraţia departamentului de resurse umane este eliminata, putând mult mai uşor transforma

STRATEGIA in REZULTATE !

Alegeţi dintre pachetele noastre de servicii de resurse umane şi împreună le vom adapta nevoilor organizaţiei dumneavoastră!

Consultanţă Resurse Umane

Consultanta resurse umane in gestiunea activitatilor de resurse umane, evaluare personal, organizare interna si bugetare financiara de personal

Salarizare & Administrare Personal

Externalizare resurse umane

Recrutare Personal & Consultanta la Angajare

Firma de recrutare personal realizam activitati specifice de cautare, identificare si atragere candidati potentiali

Obtinere Aviz de Munca si Permis de Sedere

Intocmim documentele necesare si obtinem avizul de munca si permisul de sedere pentru imigranti in Romania

BPO

HR BPO Success

1 Vă garantăm conformitatea cu legea – datorită modificărilor legislative frecvente, există posibilitatea ca angajatul dumneavoastră să greşească modul de aplicare a actelor normative din domeniu. Specialiştii noştri in resurse umane sunt dedicaţi interpretării legislaţiei, iar eventualele confuzii care ar putea apărea în calculul salarial vor fi gestionate de Morgan SOL.

2 Preţul se menţine – contractul pentru serviciile de salarizare si administrare personal sau pentru recrutare personal se negociază pe 1 an. În această perioadă tariful nostru per angajat nu se modifică, în schimb angajatul intern responsabil cu aceste activităţi vă solicită, poate, măriri salariale sau alte avantaje.

3 Excelent raport calitate/preţ – vă oferim servicii resurse umane la un cost mai mic decât costul intern! Acest lucru este posibil datorită faptului că utilizăm aplicaţii software performante, avem o echipa complexă de specialişti in resurse umane şi utilizăm proceduri de lucru bine puse la punct.

4 Fără costuri ascunse – la costurile salariale ale angajatului se adaugă diverse beneficii (telefon mobil, tichete de masă, etc.), costuri directe (calculator, suport IT, costuri cu aplicaţia de calcul salarial, birou, telefon, etc.) şi costuri indirecte (curent electric, întreţinere, etc.). Factură noastră lunară este deductibilă integral şi nu are alte costuri ascunse.

5 Accent pe Resursele Umane – externalizand activităţile administrative de rutină care nu aduc valoare organizaţiei, dar trebuie făcute pentru conformitatea cu legea (cărţi de muncă, acte adiţionale, contracte de muncă, calcul de salarii, tichete de masă, etc.) permiteţi angajaţilor departamentului de Resurse Umane şi managerilor de sucursală să se ocupe de dezvoltarea resurselor umane, de training sau evaluarea de performanţă.

6 Simplu şi rapid – toate procesele se vor derula conform unui plan lunar astfel că veţi fi permanent la curent cu toate serviciile de resurse umane care se desfăşoară. Nu vor exista sincope în circulaţia şi înregistrarea documentelor, Morgan SOL fiind responsabilă de relaţia cu autorităţile în domeniu (depunerea declaraţiilor, raportarea contractelor de muncă şi a modificărilor la acestea, etc.).

Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre!

Pentru detalii suplimentare legate de serviciile de resurse umane ale companiei noastre sau pentru a primi o ofertă personalizată, vă rugăm contactaţi-ne!

Back To Top Call Now Button