Servicii

Morgan Sol

Cu noi birocraţia departamentului de resurse umane este eliminată putând mult mai uşor transforma STRATEGIA în REZULTATE!

Alegeţi dintre pachetele noastre de servicii şi împreună le vom adapta nevoilor organizaţiei dumneavoastră!

Consultanţă resurse umane

Gestiunea resurselor umane

HR BPO Success

HR BPO Success

Recrutare & selecţie

Căutare, identificare, localizare şi atragerea candidaţilor potenţiali

Avantajele serviciilor oferite de Morgan SOL

01
Vă garantăm conformitatea cu legea – datorită modificărilor legislative frecvente, există posibilitatea ca angajatul dumneavoastră să greşească modul de aplicare a actelor normative din domeniu. Specialiştii noştri sunt dedicaţi interpretării legislaţiei, iar eventualele confuzii care ar putea apărea în calculul salarial vor fi gestionate de Morgan SOL.
02
Preţul se menţine – contractul se negociază pe 1 an. În această perioadă tariful nostru per angajat nu se modifică, în schimb angajatul intern responsabil cu aceste activităţi vă solicită, poate, măriri salariale sau alte avantaje.
03
Excelent raport calitate/preţ – vă oferim un cost mai mic decât costul intern! Acest lucru este posibil datorită faptului că utilizăm aplicaţii software performante, avem o echipa complexă de specialişti şi utilizăm proceduri de lucru bine puse la punct.
04
Fără costuri ascunse – la costurile salariale ale angajatului se adaugă diverse beneficii (telefon mobil, tichete de masă, etc.), costuri directe (calculator, suport IT, costuri cu aplicaţia de calcul salarial, birou, telefon, etc.) şi costuri indirecte (curent electric, întreţinere, etc.). Factură noastră lunară este deductibilă integral şi nu are alte costuri ascunse.
05
Accent pe Resursele Umane – externalizand activităţile administrative de rutină care nu aduc valoare organizaţiei, dar trebuie făcute pentru conformitatea cu legea (cărţi de muncă, acte adiţionale, contracte de muncă, calcul de salarii, tichete de masă, etc.) permiteţi angajaţilor departamentului de Resurse Umane şi managerilor de sucursală să se ocupe de dezvoltarea resurselor umane, de training sau evaluarea de performanţă.
06
Simplu şi rapid - toate procesele se vor derula conform unui plan lunar astfel că veţi fi permanent la curent cu toate activităţile care se desfăşoară. Nu vor exista sincope în circulaţia şi înregistrarea documentelor, Morgan SOL fiind responsabilă de relaţia cu autorităţile în domeniu (depunerea declaraţiilor, raportarea contractelor de muncă şi a modificărilor la acestea, etc.).