skip to Main Content

Obținere Aviz de Munca și Permis de Ședere

Avizul de Munca si Permisul de Sedere sunt necesare pentru angajarea pe teritoriul Romaniei a oricarui cetatean Non – UE, oricare ar fi felul angajarii, Muncitori Permanenti, Stagiari, Sezonieri, Transfrontalieri, Inalt Calificati sau Detasati.

AVIZUL DE MUNCA SI PERMISUL DE SEDERE

Avizul de Munca și Permisul de Ședere și sunt documentele pentru care firma de HR Morgan Sol vă consiliază în tot procesul legal de obținere necesar angajatorilor români, persoanelor juridice sau persoane fizice autorizate, din Municipiul București și Județul Ilfov ce doresc angajarea cetățenilor NON-UE.

Morgan Sol activează pe piața românească de peste 13 ani oferind servicii de salarizare, administrare personal, recrutare personal și consultanta în resurse umane.

ETAPELE OBTINERII AVIZULUI DE MUNCA SI PERMISULUI DE SEDERE

1

Obținerea avizului de muncă

2

Obținerea vizei de intrare în România

3

Obținerea permisului de ședere

Avizul de Munca si Permisul de Sedere

Avizul de Munca este primul document esential in vederea obtinerii permisului de sedere in Romania pentru cetatenii straini Non – UE.

În funcție de tipul activității pe care îl întreprinde angajatorul, putem obține avizul de muncă pentru mai multe categorii de cetățenii NON – UE: muncitori permanenți, transfrontalieri, sezonieri, stagiari, înalt calificați sau detașați.

În primul rând, misiunea noastră este de a obține avizul de munca de la formațiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări (Ilfov sau Municipiul București), iar pentru aceasta, ne vom ocupa de întocmirea și depunerea întregului dosar.

După obținerea avizului de muncă, vom sprijini viitorul angajat în a putea obține viza de lungă ședere de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din țara de origine. Îi vom acorda suport în întocmirea tuturor documentelor.

Dupa intrarea în țară a cetățeanului NON-UE facem toate demersurile împreuna cu acesta pentru obținerea permisului de ședere.

Prin urmare, Morgan Sol va întocmi toate dosarele necesare în procesul de angajare a personalului străin pe teritoriul României.

Vize Permise

30

Termene

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) soluționează cererea pentru eliberarea avizului de munca în termen de 30 de zile de la data înregistrării acesteia.

În cazurile în care sunt necesare verificări suplimentare, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.

Dupa intrarea în România a viitorului angajat – cetatean NON-UE, acordăm suport în obținerea permisului de ședere care poate fi obținut în termen de 30 de zile de la data depunerii cererii.

În cazul în care sunt necesare verificări suplimentare, termenul de soluționare a cererii poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.

TAXE AVIZ DE MUNCA, VIZA SI PERMIS DE SEDERE PLATITE AUTORITATILOR

1

AVIZ DE MUNCA

25 EUR (lucrător sezonier pe perioadă determinată) / 100 EUR (lucrător permanent)

2

VIZA DE LUNGA SEDERE

120 EUR (se achită în statul de origine al cetățeanului NON-UE)

3

PERMIS DE ȘEDERE ÎN SCOP DE MUNCĂ

120 EUR (taxă consulară) / 259 lei (contravaloare permis)

Scrie-ne dacă vrei să angajezi cetățeni NON-UE

1 Step 1
pick one!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

În cazul în care dorești să ne contactezi telefonic în vederea obținerii avizului de muncă și a obținerii permisului de ședere pentru cetățenii NON-UE, ne poți suna oricând între orele 10:00 – 18:00 la:

0743-148-061

sau pe email la

info@morgansol.ro

mai simplu poți folosi formularul din pagină și te vom contacta în cel mai scurt timp

Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre!

Pentru detalii suplimentare legate de serviciile de resurse umane ale companiei noastre sau pentru a primi o ofertă personalizată, vă rugăm contactaţi-ne!

Back To Top Call Now Button