skip to Main Content

Politica de confidențialitate, consultanță resurse umane, servicii salarizare. Respectarea unor principii etice are o importanță critică.

Politica de confidențialitate: informații generale

Considerăm că respectarea unor principii etice este de o importantă critică. Atât pentru noi, cât şi pentru partenerii noştri. Fie că vorbim despre candidaţi sau clienţi.

Comportamentul etic a fost adoptat încă de la înfiinţarea companiei. Acesta nu ţine doar de punerea în acord cu o serie de cerinţe legislative. În plus, se extinde şi cuprinde principii de onestitate, echitate, integritate şi responsabilitate socială.

Politica de confidențialitate și principiile etice după care noi ne ghidăm:

  • informatiile primite de la partenerii companiei (clienti si candidati) vor fi tratate ca fiind confidentiale. Ele nu vor putea fi utilizate fara acordul si in detrimentul acestora. Ținem cont de acest aspect, motiv pentru care am precizat aceste informații în prezenta „Politica de confidențialitate”;
  • serviciile oferite de compania noastra sunt adaptate fiecarui partener in parte. Respectivele servicii urmeaza unor proceduri de analiza detaliata a trebuintelor acestora;
  • compania garanteaza tratarea echitabila a tuturor partenerilor. Ținem cont de acest aspect indiferent de statutul social, nationalitatea, rasa, varsta, sexul sau orientare sexuala;
  • informatiile oferite de noi trebuie sa reprezinte intr-un mod corect si nedistorsionat realitatea;
  • compania urmeaza cerintele legislative in vigoare așa cum precizăm în această politică de confidențialitate;
  • compania actioneaza in interesul partenerilor ei prin realizarea proiectelor la standarde profesionale riguroase.

Aceste principii etice din politica de confidențialitate ne garantează nouă şi partenerilor noştri succesul în afaceri. Sunt principii care asigura profesionalismul cu care abordăm fiecare partener şi trebuinţele acestuia.

Doriți mai multe informații în legătură cu ce servicii sau resurse vă putem pune la dispoziție? Aveți de gând să începeți un parteneriat împreună cu MORGAN SOL? Vă așteptăm să intrați în contact cu noi pentru și mai multe informații.

Împreună, transformăm problema dvs. într-un nou pas spre succes.

Back To Top Call Now Button