skip to Main Content

Confidențialitate, importanța respectării principiilor de către MORGAN SOL. Pentru orice servicii de top sunt necesare acțiuni specifice.

Serviciile noastre de resurse umane sunt CONFIDENTIALE

Considerăm că respectarea unor principii etice si confidentialitatea informatiilor / documentelor primite sau oferite sunt de o importanță critică, atât pentru companie, cât şi pentru partenerii noştri, fie ei candidaţi sau clienţi.

Comportamentul etic, adoptat încă de la înfiinţarea companiei, nu ţine doar de punerea în acord cu o serie de cerinţe legislative. Mai mult decât atât, se extinde şi cuprinde principii de onestitate, echitate, integritate şi responsabilitate socială.

Principiile etice după care noi ne ghidăm în confidențialitate sunt:

  • informatiile primite de la partenerii companiei (clienti si candidati) vor fi tratate ca fiind confidentiale. Ele nu vor putea fi utilizate fara acordul si in detrimentul acestora;
  • serviciile oferite de compania noastra sunt adaptate fiecarui partener in parte. Respectivele servicii/resurse urmează unor proceduri de analiza detaliata a trebuintelor acestora. Activități necesare în orice confidențialitate;
  • compania garanteaza tratarea echitabila a tuturor partenerilor. Indiferent de nationalitate, rasa, statut social, varsta, sex si orientare sexuală, rămânem consecvenți;
  • informatiile oferite de noi trebuie sa reprezinte intr-un mod corect si nedistorsionat realitatea;
  • compania urmeaza cerintele legislative in vigoare;
  • compania actioneaza in interesul partenerilor ei prin realizarea proiectelor la standarde profesionale riguroase.

Aceste principii etice ne garantează nouă şi partenerilor noştri succesul în afaceri. Sunt principii care asigura profesionalismul cu care abordăm fiecare partener şi trebuinţele acestuia.

Confidentialitate

Nu uitați să intrați în contact cu noi pentru și mai multe informații!

Morgan SOL: confidențialitate în fiecare acțiune

Morgan SOL vă oferă soluţii de externalizare totală sau parţială a activităţii de salarizare şi administrare a personalului adaptate la necesităţile dumneavoastră.

Puteţi decide să păstraţi execuţia în cadrul propriei organizaţii a unor activităţi pe care le consideraţi critice. Celelalte vor putea fi externalizate simplu şi eficient către această companie.

Procesele externalizate vor înceta a mai fi o rutină consumatoare de resurse. În aceste condiții, veţi putea să vă concentraţi eforturile spre activităţi care vor aduce valoare afacerii dvs.

Back To Top Call Now Button