skip to Main Content

Servicii HR asigurate de Morgan Sol pentru clienții săi sunt realizate de personal cu experiență în domeniul serviciilor de salarizare și cel al recrutării de personal.

Specialiștii Morgan Sol oferă consultanta specifica activității de resurse umane și consiliază companiile romanești în recrutarea de personal.

Categoriile de servicii HR oferite de Morgan Sol sunt următoarele :

Payroll And Staff Management

Servicii Salarizare & Administrare Personal

Servicii Salarizare și Administrarea Personal reprezinta, alături de Recrutarea de Personal, doua servicii de resurse umane principale oferite de firma de HR Morgan Sol Srl. Serviciile de salarizare sunt realizate…

Detalii...
Recrutare și Selecție

Recrutare Personal & Consultanță La Angajare

„Considerăm că recrutarea de personal constituie fundamentul dezvoltării oricărei afaceri, iar colaborarea cu o firmă specializată este cea mai eficientă modalitate de angajare” Pentru MORGAN Sol, proiectele de recrutare implică căutarea, selecția și recrutarea...
Detalii...
Consultanță

Consultanță Resurse Umane

Managementul resursei umane consta in dezvoltarea si punerea in aplicare a unor practici de gestionare a resurselor umane care sa ajute organizatia sa gaseasca cele mai eficiente solutii in timpul intregului proces de angajare, de la recrutare si pana la parasirea companiei.
Detalii...

Dezvoltare cariera

DEZVOLTARE CARIERA A. Ajutor in conceperea CV-ului Fie ca sunteti la inceput de drum profesional sau nu neaparat, va invitam GRATUIT, sa va conturati sub indrumarea noastra un CV cu…

Detalii...

AVANTAJUL cu servicii HR oferite de Morgan Sol

Cu serviciile noastre de HR, birocraţia departamentului de resurse umane este eliminata, putând mult mai uşor transforma

STRATEGIA in REZULTATE !

Alegeţi dintre pachetele noastre de servicii HR şi împreună le vom adapta nevoilor organizaţiei dumneavoastră!

Consultanţă Resurse Umane

Servicii HR de consultanta in gestiunea activitatilor de resurse umane, evaluare personal, organizare interna si bugetare financiara de personal

Salarizare & Administrare Personal

Morgan Sol – servicii HR de salarizare și administrare personal pentru firme din orice domeniu economic

Recrutare Personal & Consultanta la Angajare

Morgan Sol – firmă de recrutare asigură serviciul de căutare, intervievare și selecție în vederea angajării a potențialilor candidați

BPO

HR BPO Success

1 Vă garantăm conformitatea cu legea – datorită modificărilor legislative frecvente, există posibilitatea ca angajatul dumneavoastră să greşească modul de aplicare a actelor normative din domeniu.

Specialiştii noştri in servicii de resurse umane sunt dedicaţi interpretării legislaţiei, iar eventualele confuzii care ar putea apărea în calculul salarial vor fi gestionate de Morgan SOL.

2 Preţul se menţine – contractul pentru serviciile de salarizare și administrare personal sau pentru recrutare personal se negociază anual.

În această perioadă tariful nostru per angajat nu se modifică, în schimb angajatul intern responsabil cu aceste activităţi vă solicită, poate, măriri salariale sau alte avantaje.

3 Excelent raport calitate/preţ – vă oferim servicii resurse umane la un cost mai mic decât costul intern!

Acest lucru este posibil datorită faptului că utilizăm aplicaţii software performante, avem o echipa complexă de specialişti in resurse umane şi utilizăm proceduri de lucru bine puse la punct.

4 Fără costuri ascunse – la costurile salariale ale angajatului se adaugă diverse beneficii (telefon mobil, tichete de masă, etc.), costuri directe (calculator, suport IT, costuri cu aplicaţia de calcul salarial, birou, telefon, etc.) şi costuri indirecte (curent electric, întreţinere, etc.).

Factură noastră lunară este deductibilă integral şi nu are alte costuri ascunse.

5 Accent pe Resursele Umane – externalizand activităţile administrative de rutină care nu aduc valoare organizaţiei, dar trebuie făcute pentru conformitatea cu legea (cărţi de muncă, acte adiţionale, contracte de muncă, calcul de salarii, tichete de masă, etc.) permiteţi angajaţilor departamentului de Resurse Umane şi managerilor de sucursală să se ocupe de dezvoltarea resurselor umane, de training sau evaluarea de performanţă.

6 Simplu şi rapid – toate procesele serviciilor HR se vor derula conform unui plan lunar astfel că veţi fi permanent la curent cu toate serviciile de resurse umane care se desfăşoară.

Nu vor exista sincope în circulaţia şi înregistrarea documentelor, Morgan SOL fiind responsabilă de relaţia cu autorităţile în domeniu (depunerea declaraţiilor, raportarea contractelor de muncă şi a modificărilor la acestea, etc.).

Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre!

Pentru detalii suplimentare legate de serviciile de resurse umane ale companiei noastre sau pentru a primi o ofertă personalizată, vă rugăm contactaţi-ne!

Back To Top Call Now Button