skip to Main Content

xFirma HR Morgan Sol oferă servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atât servicii de salarizare și administrare personal, cât și recrutare personal si consultanta de resurse umane. Morgan Sol este o companie cu capital în totalitate românesc, înființată în anul 2007 de Camelia Mortici, specialist în resurse umane cu o bogata experiența in domeniul serviciilor de resurse umane.

Serviciile HR puse la dispoziția companiilor de către firma HR Morgan Sol sunt cele de:

Servicii Salarizare

Administrare Personal

Recrutare Personal

Consultanta la Angajare

Consultanţă Resurse Umane

Mai exact, preluarea proceselor de resurse umane desfăşurate în cadrul departamentului specializat al companiei client sau a atribuţiilor de resurse umane din fişa de post a contabilului.

Cu noi birocraţia departamentului de resurse umane este eliminată, iar dumneavoastră va concentraţi doar pe problemele de baza ale activităţii, putând mult mai uşor transforma STRATEGIA în REZULTATE!

poza administrator

„Numele meu este Camelia Mortici și sunt managing director al firmei de HR Morgan Sol. Mă onorează să ne cunoaștem în cele câteva rânduri care urmează.

Permiteți-mi să mă prezint: sunt de profesie economist și încă din anul 2002 lucrez în domeniul resurselor umane. În anul 2007 am demarat un proiect de business, care s-a concretizat în firma de resurse umane pe care astăzi o administrez.

În acest timp, am câștigat interesul și încrederea clienților noștri, companii românești și multinaționale din foarte diverse domenii de activitate.

Satisfacția clienților și calitatea lucrului bine făcut sunt caracteristicile care ne definesc în cel mai înalt grad și am fi extrem de bucuroși și de onorați dacă ați accepta să vă prezentăm oferta noastră de servicii HR.”

Misiunea noastră

Fiecare client este cel mai important. Suntem orientaţi pe rezultate şi îndeplinirea obiectivelor. De aceea vă garantăm serviciile de salarizare și recrutare personal competente, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism.

Acordăm importantă faptelor. De aceea, când spunem că suntem profesionişti, serioşi, când spunem că suntem cei mai buni, nu rostim doar cuvinte. Oferim dovezi.

Crezul nostru

Lucrăm cu pasiune şi interesele clienţilor noştri sunt primordiale. În plus, suntem deschişi, energici, creativi şi ţintim spre perfecţiunea serviciilor de HR pe care le oferim.

Angajament

Ne angajăm să oferim clienţilor noştri soluţii complete de salarizare si recrutare personal, atingând astfel scopul urmărit de client. Angajamentul faţă de clienţi este total şi permanent.

Morgan Sol oferă serviciile de resurse umane adaptate nevoilor clientului, iar echipa noastră se află oriunde e nevoie de ajutor.

Importanță

Preţuim timpul şi banii clienţilor noştri. Aceştia primesc servicii HR prompte şi de calitate la costuri accesibile.

Încredere

Jumătăţile de măsură nu sunt pentru noi. Am câştigat încrederea partenerilor noştri prin integritate şi standarde ridicate in furnizarea serviciilor de salarizare si administrare de personal.

Respectăm balanţa ”muncă /viaţă privată” a angajaţilor noştri, acordând înţelegere şi suport. Membrii echipei noatre ştiu că pot conta oricând pe ajutorul nostru.

Oamenii

Oamenii noştri sunt sursa succesului şi reputaţiei noastre. Dedicarea, profesionalismul, sinergia acţiunii în echipă reprezintă esenţa valorilor noastre umane.

Onestitatea

O conduită morală verticală ne ajută să depăşim momentele grele. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre şi al relaţiei cu fiecare client în parte.

Serviciile

Efortul comun, flexibilitatea, dinamismul şi experienţa fundamentează excelenţa calităţii şi a diversităţii serviciilor apreciate de clienţii noştri.

Inovație

Într-un mediu provocator şi în permanentă schimbare, inovarea conceptelor, crearea de noi oportunităţi şi evenimente sunt cruciale în atragerea şi fidelizarea clienţilor noştri.

Firma HR Morgan SOL vă oferă soluții de externalizare totală sau parțială a activităţii de salarizare, administrare personal şi recrutare personal adaptate la necesităţile dumneavoastră.

Puteţi decide să păstraţi execuţia în cadrul propriei organizaţii a unor activităţi pe care le consideraţi critice, iar celelalte pot fi externalizate simplu şi eficient către firma noastra de resurse umane.

Procesele externalizate vor înceta a mai fi o rutină consumatoare de resurse şi veţi putea să concentraţi eforturile spre activităţi ce vor aduce valoare afacerii dumneavoastră.

Firmele de HR sunt soluția profesională și la îndemâna oricărei companii mici sau mai, din orice domeniu de activitate economica.

Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre!

Pentru detalii suplimentare legate de serviciile de resurse umane ale firmei HR Morgan Sol sau pentru a primi o ofertă personalizată, vă rugăm contactaţi-ne!

Back To Top Call Now Button