skip to Main Content

Primele 5 motive pentru externalizarea serviciilor de resurse umane

Domeniul Resurselor Umane este unul suficient de complex încat sa nu merite sa va dedicati fortele in construirea si gestionarea unui departament de resurse umane propriu. Va va consuma resursele pe care le puteti canaliza in directia cresterii business-ului dvs.

Lasati specialistii nostri sa va ajute cu servicii de resurse umane de calitate!

Motivele principale pentru externalizarea serviciilor de resurse umane sunt urmatoarele :

1. Competentele variate in servicii de HR

E nevoie de o echipa de angajati cu niveluri de cunostinte diferite si cu salarii proportionale cu pregatirea pentru a acoperi toate nevoile de competente in domeniul resurselor umane necesare unei firme. In cazul in care angajati un specialist in salarizare, va avea un salariu de doua ori mai mare decat este necesar pentru administrarea documentelor de personal.

Daca angajati un inspector de personal pentru activitatile de administrare a bazei de date si documente de personal, nu va avea competentele necesare pentru calculul salariilor si pentru a rezolva problemele dificile care apar inevitabil in orice companie. O firma de HR specializata va pune la dispozitie echipa sa completa de specialisti in resurse umane .

2. Resursa umana consuma alte resurse interne

Costul unui angajat nu este dat numai de salariu. Pornind de la procesul de recrutare de personal, apoi specializarea initiala in resurse umane, chiar biroul si calculatorul la care lucreaza, continuand cu impozitul si alte taxe platite pe langa salariu.

In plus, exista nevoia continua de specializare datorita dinamicitatii schimbarilor legislative.

Toate acestea sunt eforturi pe care dvs. trebuie sa le depuneti pentru a avea un angajat productiv si in permanenta conectat la schimbarile destul dese in ultimul timp.

Si dupa ce le veti fi îndeplinit pe toate, ajungeti în cele din urma in situatia de a recruta personal din nou pentru ca angajatul a gasit un job mai bun si pleaca.

Firma de resurse umane poate sa gestioneze mai eficient cele de mai sus pentru ca este obiectul lui de activitate si ofera un mediu de lucru mai divers si implicit atractiv pe termen lung pentru un specialist in resurse umane. Dvs. nu va ramane decat sa beneficiati cu promptitudine de serviciile de salarizare si administrare personal pe care le contractati. Fara alte batai de cap.

Credeti ca externalizarea poate fi o solutie pentru organizatia dumneavoastra?
Aflati mai multe motive in continuare sau contactati-ne la 0743148061 sau info@morgansol.ro !

3. Disponibilitatea firmei de resurse umane e cheia succesului

Avand propriul dvs. departament de resurse umane cu unul sau mai multi angajati, cel mai probabil nu va fi rentabil sa aveti mai multe persoane cu aceeasi specializare platite sa fie in stand-by în caz ca nu este disponibil unul din angajati (concedii medicale, de odihna, implicare în proiecte etc.).

Daca nu aveti aceste resurse, activitatea va fi blocata in mod repetat si pe durate inacceptabile. Firma de HR însa, poate gestiona mai bine aceste lipsuri pentru ca are mai multe resurse si veti putea fi linistit ca oricand vor aparea probleme, cineva va fi disponibil pentru a le rezolva.

4. Clientul este mai exigent decat patronul

Este mai usor de a impune exigenta si obligatii unei firme de resurse umane sau unei firme de recrutare personal decat unui angajat. Iar cand raspunsul la exigentele dvs. nu este satisfacator este mai usor de terminat un contract cu o firma de HR decat de concediat un angajat care nu mai corespunde postului.

5. Eficientizarea costurilor de salarizare si administrare personal

OK, foarte interesant, dar cat costa? Imaginati-va cum ar fi sa angajati 1,45 inspectori de personal sau chiar mai rau, 0,82 inspectori de personal si 0,63 specialisti salarizare, ca sa optimizati salariile platite fata de nevoile existente la un moment dat. Destul de greu, dar sa spunem ca reusiti.

Cat costa acesti oameni? Simplu, o firma plateste pentru un angajat aproape de doua ori salariul lui net. Aceasta în conditiile în care nu tinem cont de concediul de odihna care inseamna 1/12 din timpul util, adica înca 8,3%, 3-4 zile de concediu medical care mai aduna 1-2%, si nu in ultimul rand perioada neproductiva de specializare si acomodare cu mediul de lucru, care e cu atat mai semnificativa cu cat angajatul sta mai putin.

Tragand linie reiese ca pentru administrarea unui departament de resurse umane al unei companii, in care ar putea face fata un om bine pregatit, sau doi mai putin pregatiti, serviciile de resurse umane oferite Morgan Sol va costa între 60 si 70% din cat v-ar costa proprii angajati. La acestea, bineînteles ca se adauga toate avantajele enumerate mai sus.

Pentru ca o discutie fata in fata face mai mult decat o mie de cuvinte scrise pe hartie, faceti o programare la 0743148061 sau info@morgansol.ro si unul dintre specialistii nostri se va deplasa la sediul dumneavoastra!

Domeniul Resurselor Umane este unul suficient de complex încat sa nu merite sa va dedicati fortele in construirea si gestionarea unui departament de resurse umane propriu. Va va consuma resursele pe care le puteti canaliza in directia cresterii business-ului dvs. Lasati specialistii nostri sa va ajute cu servicii de resurse umane si recrutare personal de calitate!

Suntem pregătiţi să vă oferim serviciile noastre!

Pentru detalii suplimentare legate de serviciile de resurse umane ale companiei noastre sau pentru a primi o ofertă personalizată, vă rugăm contactaţi-ne!

Hey everyone!

This is a quick intro to Casino.

Back To Top Call Now Button